Behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen waaruit je kunt kiezen om goed verzorgde, mooie voeten en handen te krijgen. Hieronder vind je het overzicht: 

Let op: Voor de ambulante klant wordt er binnen Groesbeek € 2.50 extra berekend. Er worden geen nieuwe ambulante klanten aangenomen!

Pedicure Complete – € 28.50

Deze meest gekozen behandeling zorgt ervoor dat iedere voetprobleem die je hebt wordt aangepakt. Je likdoorns, ingroeiende nagels, eelt en verdikte nagels zullen verdwenen zijn na de behandeling. Bij voetproblemen zoals (diepe) kloven en schimmelnagels kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om dit op te lossen.

De behandeling wordt altijd afgesloten met een voetcreme.

On the Go Pedicure – € 20.00

Deze supersnelle voetbehandeling maakt dat jij heel snel van 1 voetprobleem af bent (zoals 1 likdoorn of 1 ingroeiende nagel) of gewone nagels (dus geen verdikte kalknagels) weer geknipt en verzorgd zijn.

Extreme Pedicure – € 47.50

Zoals de naam zegt, deze extreme pedicure- behandeling maakt dat jij met fluweelzachte voetjes helemaal “zen” wordt. Deze behandeling duurt 2 uur, neem alle tijd voor jezelf en geniet 🙂

Hij bestaat uit een pedicure complete behandeling (ieder voetprobleem die je hebt wordt aangepakt), daarnaast worden jij en je voeten helemaal in de watten gelegd met een voetbad, voetscrub, massage en masker. Indien gewenst kunnen je nagels worden gelakt met Mavala nagellak. 

De verwennende producten die worden gebruikt zijn van Botanical Beauty.

Chinese Voetmassage – € 25.00

Deze Chinese voetmassage is een techniek die het lichaam helpt om afvalstoffen af te voeren en goed te ontspannen. Door middel van een voetmassage stick en de handen wordt de doorbloeding en het lymfe geactiveerd om het lichaam weer (meer) in balans te brengen.

Manicure Complete – € 26.50

Ook je handen mogen stralend en zijdezacht aanvoelen! Geniet daarom van deze complete manicure behandeling waarin de nagels worden verzorgd en je handen mogen genieten van een handbadje, scrub en masker

Mavala Nagellak – € 5.95

Deze Zwitserse nagellak is niet alleen in heel veel mooie tinten te verkrijgen, maar is ook nog eens een verantwoordelijke keuze voor de natuur en je nagels!  

De nagellak van Mavala is:
zuurstof en vocht doorlatend,
formaldehyde vrij,
niet getest op dieren,
parabenen-, kamfer- en toluene vrij.

De behandelingen vinden plaats op afspraak.
Omdat ik aandacht voor mijn cliënten ontzettend belangrijk vindt, is Voeten &zo Groesbeek speciaal voor jou op dat moment gereserveerd. Ben je door omstandigheden verhinderd, geen enkel probleem! Gelieve dit wel minimaal 24 uur van te voren laten weten. Bij het niet tijdig afmelden ben ik helaas genoodzaakt kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.