Behandelingen

Jij wilt graag mooie, verzorgde voeten en handen! Daarvoor heb ik verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen, om goed verzorgde, mooie voeten en handen te krijgen. 

Pedicure Complete

Deze meest gekozen behandeling zorgt ervoor dat iedere voetprobleem die je hebt wordt aangepakt. Denk aan bijvoorbeeld likdoorns, ingroeiende nagels, eelt, kloven, schimmelnagels en verdikte nagels. De behandeling wordt afgesloten met een voetcrème.

On the Go Pedicure

Deze supersnelle voetbehandeling maakt dat je heel snel van een voetprobleem af bent (zoals 1 likdoorn of 1 ingroeiende nagel). Of dat je gezonde nagels (dus geen verdikte kalknagels) weer geknipt en verzorgd zijn.

Extreme Pedicure

Zoals de naam zegt, deze extreme pedicure behandeling maakt dat je met fluweelzachte voeten helemaal “zen” bent. Deze behandeling duurt maximaal 2 uur. Neem alle tijd voor jezelf en geniet. Met de extreme pedicure worden je voeten compleet aangepakt zoals in de pedicure complete behandeling, daarnaast worden jij en je voeten helemaal in de watten gelegd met een voetbad, voetscrub, massage en masker. Indien gewenst kunnen je nagels worden gelakt met Mavala nagellak. De verwennende producten die worden gebruikt zijn van Botanical Beauty.

Leem treatment

Leem is een geweldig natuurproduct die je voeten en onderbenen heerlijk ontspannen, verzachten, diep reinigen en helpt om gifstoffen die in je voeten en onderbenen opgeslagen liggen op te ruimen. De behandeling start met een heerlijk voetbad, daarna wordt de leem aangebracht op je voeten en onderbenen (draag luchtige kleding die niet knelt) en wordt de leem afgedekt om goed zijn werk te doen. Nadat de leem goed is ingetrokken, worden de resten verwijderd met warme doeken. Je onderbenen en voeten worden daarna nog kort gemasseerd met een verzorgende olie. Producten die worden gebruikt zijn van Botanical Beauty.

Voetmassage

Een ontspannende voetmassage is een heerlijke manier om je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen en om eens goed te ontspannen. De doorbloeding en het lymfe worden geactiveerd om het lichaam weer (meer) in balans te brengen. Je voeten worden eerst verwend met een voetbad, daarna volgen warme doeken om de spieren extra te verwennen. Vervolgens worden je voeten heerlijk verwend met de massage. Producten die worden gebruikt zijn van Botanical Beauty.

Kruidenstempel Massage

Een kruidenstempel massage is een buideltje gevuld met Dode Zeezout, kruiden en verzorgende olie. De kruidenstempel helpen zo op deze wijze om goede stoffen diep in de huid te masseren en helpt tegelijkertijd om gifstoffen op te ruimen. Niet alleen is deze massage heerlijk ontspannend, het is ook nog eens goed voor je voeten, huid en je gezondheid. De producten die worden gebruikt zijn van Botanical Beauty.

Manicure Complete

Ook je handen mogen stralend en zijdezacht aanvoelen! Geniet daarom van deze complete manicure behandeling waarin de nagels worden verzorgd en je handen mogen genieten van een handbadje, scrub en masker.

De behandelingen vinden plaats op afspraak.
Omdat ik aandacht voor mijn cliënten ontzettend belangrijk vindt, is Voeten &zo Groesbeek speciaal voor jou op dat moment gereserveerd. Ben je door omstandigheden verhinderd, geen enkel probleem! Gelieve dit wel minimaal 24 uur van te voren laten weten. Bij het niet tijdig afmelden ben ik helaas genoodzaakt kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.

 

Teveel keuze? Wanneer je niet kunt kiezen uit de behandelingen en je wilt advies over wat bij jou en je voeten kan passen, neem dan gerust contact met mij op! Ik help je graag op weg 🙂

Wil je graag weten met welke producten ik werk? Klik dan zeker hier!