Iemand aan je voeten laten zitten kan best spannend en “eng” zijn. Zeker als je in het verleden misschien vervelende ervaringen heb opgedaan. Dus voordat je een afspraak maakt met mij, laten we eerst kennismaken 🙂

Wie ben ik? 

Mijn naam is Liesbeth, sinds 2012 ben ik gestart met mijn bedrijf Voeten &zo Groesbeek. Eerst was dit alleen ambulant en sinds kort is daar ook de praktijkruimte bij gekomen. 

Informatie delen is altijd een belangrijke pijler voor mij geweest in het bedrijf. Kennis maakt dat jij beter weet waarom bepaalde dingen zo zijn aan je voeten en handen. 

Kennis delen doe ik op verschillende manieren. Je kunt mijn blog lezen, daar staat al heel veel informatie over hoe je voeten, handen en nagels het beste verzorgd. Maar ook mijn boek “Van schimmelnagel naar gezonde nagel” is een bron van informatie als je last hebt van een schimmelnagel.

Voetverzorging eindigt niet bij de voeten. Je voeten zijn een onderdeel van jou, daarom vind ik persoonlijke aandacht geven aan de persoon die in mijn stoel zit net zo belangrijk. 

Immers, als het goed gaat met jou, gaat het ook vaak goed met je voeten 🙂

Blijven leren 🙂

Als vakidioot ben je, denk ik, nooit uitgeleerd. Daarom volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en jou als mijn cliënt daarvan te laten profiteren. Ook ben ik aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie van pedicure’s.

Binnen Voeten &zo Groesbeek kijk ik steeds hoe ik jou het beste kan helpen. En soms is dat inderdaad met een aangepaste behandeling voor je voeten of handen.

Maar soms ook met zo iets praktisch als een mobiele pinautomaat 🙂

In Groesbeek verdwijnen steeds meer geldautomaten, waardoor het ook steeds lastiger  wordt om aan contant geld te komen. 

Daarom is er sinds 2018 de mobile pinautomaat erbij gekomen. Hij werkt snel en gemakkelijk en je hoeft niet eerst naar de bank te hollen voor een pedicure behandeling 🙂