Iemand aan je voeten laten zitten kan best spannend en “eng” zijn. Zeker als je in het verleden misschien vervelende ervaringen hebt opgedaan. Dus voordat je een afspraak maakt met mij, laten we eerst kennismaken πŸ™‚

Wie ben ik?Β 

Mijn naam is Liesbeth, in 2012 ben ik gestart met mijn bedrijf Voeten &zo Groesbeek. Eerst was dit alleen ambulant en na een aantal jaren ambulant werken, is daar ook de praktijkruimte bij gekomen. Sinds januari 2020 werk ik alleen nog maar in de praktijkruimte.Β 

Informatie delen is altijd een belangrijke pijler voor mij geweest in het bedrijf. Kennis maakt dat jij beter weet waarom bepaalde dingen zo zijn aan je voeten en handen.Β 

Kennis delen doe ik op verschillende manieren. Je kunt mijn blog lezen, daar staat al heel veel informatie over hoe je voeten, handen en nagels het beste verzorgt. Maar ook mijn boek “Van schimmelnagel naar gezonde nagel” is een bron van informatie als je last hebt van een schimmelnagel.

Voetverzorging eindigt niet bij de voeten. Je voeten zijn een onderdeel van jou, daarom vind ik persoonlijke aandacht geven aan de persoon die in mijn stoel zit net zo belangrijk.Β 

Immers, als het goed gaat met jou, gaat het ook vaak goed met je voeten πŸ™‚

Blijven leren πŸ™‚

Als vakidioot ben je, denk ik, nooit uitgeleerd. Daarom volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en jou als mijn cliΓ«nt daarvan te laten profiteren. Ook ben ik aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie van pedicures.

Binnen Voeten &zo Groesbeek kijk ik steeds hoe ik jou het beste kan helpen. En soms is dat inderdaad met een aangepaste behandeling voor je voeten of handen.

Maar soms ook met zo iets praktisch als een pinautomaat πŸ™‚

Wil je graag weten welke behandelingen ik geef om je te helpen, neem dan zeker een kijkje bij “Behandelingen“.Β 

Heb je vragen of wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Neem dan gerust contact met mij op! Dit kan telefonisch of via contact. Ik hoor graag van je.